ΤΟΝΙΣ ΣΦΗΝΟΣ . . . "ΣΦΗΝΩΤΟ ΡΕΙ"

"Σάββατο 12 Ιουλίου και  ο προορισμός με την παρέα μου μια ζωντάνη εμφάνιση του Τόνις.

Τα εισητήρια τα είχαμε κλείσει απο τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδος και πολύ κάλα κάναμε γιατί η 'ουρά' για ένα εισητήριο εκείνη την στιγμή αναμενόμενη. Βρίσκουμε μια πολύ καλή θέση μέσα στο μαγάζι, όσο πιο κοντά στην εξέδρα τόσο το καλύτερο,αν και 'κινδυνεύεις' απο τα φανατικά και παθιασμένα 'τσικάκια' !!!  Η στιγμή που περιμέναμε δεν αργεί να έρθει. Θα μπορούσα να γράψω όλους τους χαρακτηρισμούς που του αποδίδουν αλλά θα έγραφα δύο μέρες...!!! Ο άνθρωπος ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ εμφανίζεται στην σκηνή , Τόνις Σφήνος.
Ίσως άπο τις ελάχιστες φορές που έχω αισθανθεί πόσο αυθόρμητο και αληθινό είναι α) το χαμόγελο και β) το χειροκρότημα του κοινού για ένα καλλιτέχνη. Το μουσικό ταξίδι από το παρελθόν μέχρι το σήμερα ξεκινάει με απίστευτες μουσικές επιλογές από τον Τόνυ και τους συνεργάτες του. Όσο περνάει η ώρα συμμετέχεις όλο και περισσότερο γιατί πολύ απλά σε κέρδιζει το ταλέντο, η φωνή, η κίνηση, το χιούμορ, η θετικη αύρα αλλά πάνω απ' όλα το ΧΑΜΟΓΕΛΟ του Τόνις."


Αυτό το χαμόγελο κάνει την διαφορά....!!!!

Για να καταλαβέτε τι εννοώ απλά μια δοκιμή θα σας πείσει. Επισκεφτείτε την επίσημη σελιδα του TONIS SFINOS στο fb και ενημερωθείτε για το πρόγραμμα εμφανίσεων του σε όλη την Ελλάδα : https://www.facebook.com/pages/Tonis-Sfinos/122723317762899?fref=ts 

Υ.Γ: Στην επόμενη συνάντηση έχουμε και ένα τσάμικο να χορέψουμε ρει !!!! 


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Που εντοπίσαμε τον Ωραιόπουλο..?? ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ »