Όπου Γης και ΠΑΝΤΕΛΗΣ

"ΔΕΔΟΜΕΝΟ" ήταν ότι δεν θα αφήναμε την ευκαιρία να πάει χαμένη...

 Δεν ήταν η "ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ" που το trelanemas.gr ακόλουθησε τον αγαπημένο του καλλιτέχνη Παντελή Παντελίδη. Έτσι λοιπόν, Λευτέρης Ωραιόπουλος και Σάκης Σαβούρδος είπανε "ΓΙΝΕΤΑΙ" και "ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ" της Θεσσαλονίκης πήρανε τον δρόμο προς Αλεξάνδρεια. Φτάνοντας στο μαγαζί διαπιστώσαμε οτι στον Παντελή  ο κόσμος δεν θα αφιέρωνε ποτέ το "ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΑΞΙΖΩ", μιας και η ουρά ήταν τεράστια ώστε να του εκδηλώσουν την αγάπη τους. Μαζι με τους Στέλιο Λεγάκη , Ειρήνη Παπαδοπούλου, Στέλλα Καλλή και φυσικά την μοναδική ορχήστρα, μας χαρίσανε μια απο τις πιο διασκεδαστικές "ΑΛΚΟΟΛΙΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ"  της επαρχίας  μιας και το κέφι ήταν στα ύψη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες όπου  νιώσαμε λιγάκι "ΛΙΩΜΑ ΣΕ ΓΚΡΕΜΟ".

 

 10606188 748458225219709 5457647104863949731 n

 

Πάντως όλο το βράδυ έμεις αφιερώσαμε σε κάποια "ΙΣΩΣ ΗΣΟΥΝ ΚΥΡΙΑ" ότι "ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ" και αν κάποια στιγμή με πιάνουν τα "ΚΛΑΜΑΤΑ" χορεύοντας ένα ζειμπέκικο σκέφτομαστε οτι "ΤΟ ΦΙΔΙ" οσο δέρμα και αν πετάξει δεν αλλάζει. Στο δρόμο της επιστροφής τραγουδώντας "ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΤΕ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ"  ένα απλό "ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ"  ήταν αρκετό για το επόμενο ραντεβού .

Υ.Γ: Παντελή "ΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ" και "ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ" μας ξανά... Άλλωστε τα "ΨΕΥΤΙΚΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ" είναι πολλά στις νύχτες μας... !! 

 ΜΕ ΑΓΑΠΗ

Trelanemas.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ Γνωρίζοντας τον dj STK Lypiridis »