Γνωρίζοντας τον dj STK Lypiridis

Γνωρίζοντας τον dj  STK Lypiridis.....

Οι trelanemas βρέθηκαν και απόλαυσαν τον ταλαντούχο dj σ ένα από τα πιο γνωστά beach bar της Μακεδονίας στα Νέα Βρασνά το beach bar’’ Kyklades’’ με το γνωστό Party ‘’REDLIPS’’.

Ας πούμε λίγα λόγια το ποιος είναι ο dj  STK Lypiridis:

10656664 10152348496440897 1733370332 n

 

Ο Λεωνίδας Λυπηρίδης aka StK γεννήθηκε στο Krasnodar της Ρωσίας στις 25 Ιουνίου του 1990.Σε ηλικία 6 μηνών μετακόμισε με την οικογένειά του στη Βέροια και στη συνέχεια σε ηλικία 3 ετών στην Θεσσαλονίκη στην οποία μεγάλωσε και ακόμα διαμένει.
Από τις αρχές της εφηβείας του ένιωσε την κλίση του προς την μουσική και σε ηλικία μόλις 14 ετών έκανε την πρώτη του εμφάνιση ως dj σε ένα σχολικό πάρτυ σε γνωστό μαγαζί της παραλίας Θεσσαλονίκης.

Λάτρης της underground(minimal,techno,electro) μουσικής ξημεροβραδιαζόταν στο Decadence club στην περιοχή της Βίλκα όπου παρασυρόταν από τις μουσικές των Antonio και Tony G,resident djs του club,δεν άργησε να ενταχθεί στην σχολή dj την οποία διατηρούσαν.
Στα 17 του χρόνια και μετά το πέρασμα από την σχολή ξεκίνησε να δοκιμάζει τις ικανότητες του στο club Palmeira και αφού παρέμεινε 1 χρόνο πριν μεταπηδήσει στην Χαλκιδική σε γνωστό club της καλλιθεας όπου είχε την πρώτη του γνωριμία με την ελληνική μουσική δίπλα σε Ζάχο Σάμο και Γιώργο Κασέρη γιά 2 σεζόν.
Εκεί γνωρίζει τον Αλέξανδρο Αμπαρτσίδη,ο οποίος και τον φέρνει μαζί του στην περιοχή του λιμανιού και το Paradise Lost bar,όπου παρέμεινε για 3 χρόνια επιδεικνύοντας τις ικανότητες του και έγινε ευρύτερα γνωστός στην νυχτερινή σκηνή της Θεσσαλονίκης.Tο ίδιο διάστημα εργάστηκε στο Ghetto Lost και Summer Lost, τα οποία ανήκαν στον ίδιο επιχειρηματία όπως και το Mast cafe bar στην περιοχή του
λιμανιού. Σήμερα τον βρίσκουμε στα decks του Home 9-11 στην Βαλαωρίτου και στο  Baraki coffes & more στην περιοχή της Τούμπας.

 Ωστόσο θα θέλαμε σαν trelanemas να ευχηθούμε καλή συνεχεία στον Λεωνίδα ανανεώνοντας το ραντεβού μουσικής στα πιο τρελά του party.Τέλος μπορείτε να επισκεφτείτε το Fb fan page του και ενημερωθείτε για το πρόγραμμα μουσικής του μ ένα κλικ: https://www.facebook.com/djstkgr

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Όπου Γης και ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΠΑΝΤΟΥ »